Апартамент Елена и Апартамент Стела

Апартамент Елена и Студио Елена се намират в старата част на град Поморие на улица "Тодор-Светослав" N5. Сградата е срещу плажа /на 50 метра/. Апартамент Стела се намира на 150м. от плажа, на улица "България" 13.

Апартамент Елена е двустаен и се на мира на 3 етаж с изглед към морето и два балкона. В едната стая има: спалня, гардероб, 2 нощни шкафчета, телевизор; в другата стая има разтегаем диван и единично легло; кухненски бокс оборудван с микровълнова печка, котлон, посуда и хладилник, има климатик, телевизор с кабелна телевизия и безжичен интернет; баня с тоалетна, и балкон към всяка стая с масички и столове, пералня. Предлагаме безплатно кошара. Сградата е с асансъор.

Апартаментът е за 4 /или 5/ човека.  
 

Цени: 

от 1 май до 20 юни - 45лв. 

от 20 юни до 1 юли - 50лв.

от 1 юли до 20 юли - 60лв.

от 20 юли до 20 август - 70лв.

20 август до 1септември - 65лв.

от 1 септември: 55лв.

 

Апартамент Стела се намира в старата част на град Поморие, на 150м. от плажа. Сградата е нова  с асансьор. Апартамента е на 5 етаж, състои се от две стаи. В едната има напълно оборудвана кухня с фурна, инфрачервени котлони, абсорбатор, необходима посуда, пералня, голям хладилник, климатик. Има и голям удобен разтегаем диван и маса със столове. В другата стая има спалня, гардероб, скрин, шкафчета, нощни лампи и огледало.  Апартамента има и голяма тераса с тенти, маса и столове и хубав изглед. 

Цената за юни и септември е 50лв

от 1 юли до 20 юли - 65лв.

от 20 юли до 20 август - 70лв.

20 август до 2 септември - 65лв.

Автогарата се намира на 150м., центъра на 200м., през улица има сладкарница с детска площадка, близо има магазини и ресторанти.

 

 

Студио Елена  разполага със спалня, разтегаем фотьойл, гардероб, маса, столове, кухненски бокс оборудван с микровълнова печка, котлони, хладилник и посуда, има и климатик, телевизор с кабелна телевизия и безжичен интернет. Баня с тоалетна и голям балкон с масичка и столове. Ателието е за 2 човека + 1. 

Цени:

май, юни и септември - 35лв.;

от 1 юли до 10 юли - 45 лв.

от 10 юли и август -55лв.

При резервация, е нужно капаро в размер на една нощувка.

Удобства:

-безжичен интернет

-телевизия

-климатик

-спално бельо, хавлии, тоалетни принадлежности

-пералня (без студиото)

-самостоятелен санитарен възел

-хладилник

-балкон с маси и столове

-ютия/сешоар (при поискване)

-кошара (при поискване)

-асансъор

 

апартамент 15

Апартаменти Елена