Апартамент Елена и Апартамент Стела

Апартамент Елена и Студио Елена се намират в старата част на град Поморие на улица "Тодор-Светослав" N5. Сградата е срещу плажа /на 50 метра/. Апартамент Стела се намира на 150м. от плажа, на улица "България" 13.

Апартамент Елена е двустаен и се на мира на 3 етаж с изглед към морето и два балкона. В едната стая има: спалня, гардероб, 2 нощни шкафчета, телевизор; в другата стая има разтегаем диван и единично легло; кухненски бокс оборудван с микровълнова печка, керамични котлони, фурна, абсорбатор; посуда и голям хладилник, има климатик, телевизор с кабелна телевизия и безжичен интернет; баня с тоалетна, и балкон към всяка стая с масички и столове, пералня. Предлагаме безплатно кошара. Сградата е с асансъор. Пред сградата има паркинг.

Апартаментът е за 4 /или 5/ човека.  
 

Цени: 

май месец: 50лв

юни и септември: 65лв.

1юли - 10юли: 80лв

10юли и август: 90лв.

 

Апартамент Стела се намира в старата част на град Поморие, на 150м. от плажа. Сградата е нова  с асансьор. Апартамента е на 5 етаж, състои се от две стаи. В едната има напълно оборудвана кухня с фурна, инфрачервени котлони, абсорбатор, необходима посуда, пералня, голям хладилник, климатик. Има и голям удобен разтегаем диван и маса със столове. В другата стая има спалня, гардероб, скрин, шкафчета, нощни лампи и огледало.  Апартамента има и голяма тераса с тенти, маса и столове и хубав изглед. Пред сградата има паркинг.

Цената за май:40лв

юни и септември: 50лв

от 1 юли до 10 юли - 65лв.

от 10 юли и август - 70лв.

 

Автогарата се намира на 150м., центъра на 200м., през улица има сладкарница с детска площадка, близо има магазини и ресторанти.

 

 

Студио Елена  разполага със спалня и единично легло; има гардероб, маса, столове, кухненски бокс оборудван с микровълнова печка, котлони, хладилник и посуда, има и климатик, телевизор с кабелна телевизия и безжичен интернет. Баня с тоалетна и голям балкон с масичка и столове. В ателието има място за допълнително легло и така студиото събира 4 човека. (допълнителното легло е с цена 5лв. на нощувка). Пред сградата има паркинг.

Цени:

май, юни и септември - 35лв.;

от 1 юли до 10 юли - 45 лв.

от 10 юли и август -55лв.

При резервация, е нужно капаро в размер на една нощувка.

Удобства:

-безжичен интернет

-телевизия

-климатик

-спално бельо, хавлии, тоалетни принадлежности

-пералня (без студиото)

-самостоятелен санитарен възел

-хладилник

-балкон с маси и столове

-ютия/сешоар (при поискване)

-кошара (при поискване)

-асансъор

 

апартамент 15

Апартаменти Елена